Mari tengok anda akan dating sama siapa (B2st)

Hello reader(s) . Annyeonghaseyo noona and oppa .
Hari ni aku mahu ajak korang main Dating Colour Game With B2st . Kalau korang tak nak join aku pun tak apa . Aku tak kisah . Hehe . Okay2 malas mahu bebel jadi kita start kita punya game sekarang . Sebelum tu , haa ~ aku nak beritahu korang ni . Langkah2 sebelum main . Ala ~ tak banyak pun . sikit jea . Okay baca bawah ni .

1 . Nak main game ni senang jeaa wehh . Kau just pilih
satu warna daripada 6 warna . Lepas tu , kau fikir lah
siapa lelaki disebalik warna tu . Berangan2 sikit lah . 

2 . Kat bawah ni ialah Warna Misteri . So , korang kena 
pilih hati2 tau . Mana lah tahukan kau pilih warna ni
dapat member yang kau tak nak XD . Warna yang kau pilih tu 
ialah Warna member yang korang bakal keluar dating sama dia .
Jadi baca Bismillah dulu okay sebelum pilih Warna tu



.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.


Aku beri korang masa 1 minute saja .Sila pilih satu warna yang korang suka di bawahh . 

Kuning

Merah

Biru Muda

Magenta

Dark Purple

Biru Tua




.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


Teeeeeeeeeeeeeeeeet masa dah tyme . 

Okay mari tengok warna apa dan siapa member B2st yang akan anda dating bersama . 


.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Kuning :

Tahniah reader(s) korang telah berjaya keluar dating bersama 

JUN HYUNG .


Merah :

Tahniah reader(s) korang berjaya keluar dating bersama

KI KWANG .


Biru Muda :

Tahniah reader(s) korang berjaya keluar dating bersama 

DOO JOON


Magenta :

Tahniah reader(s) korang berjaya keluar dating bersama 

DONG WOON


Dark Purple :

Tahniah reader(s) korang berjaya keluar dating bersama

YO SEOB


Biru Tua :

Tahniah reader(s) korang berjaya keluar dating bersama

HYUN SEUNG 


___________________________________________________

Bagaimana perasaan korang sekarang ? Happy atau Sedih ?
hehe . Kalau korang happy bagus laa . Aku pun happy juga mehh . 
Kalau korang sedih guling2 , aku suggest kan kau try nasib kau lain kali . 
hehe . Oh ~ Jangan Lupa komen dan menyata kan perasaan korang sekarang .
Geee . 


p/s : Game ni membosankan atau tak ? Kalau tak membosankan aku nak buat game lain .


7 B2uty(s):

meisruhul ^^ said...

best babe ~ hahaha amazing ~ ni idea siape ?

pocoyolala said...

idea aku la cik adik manis kakakak .

Eddie said...

amazing . aku dpat yoseob :D hahaa . suka babe . pandai otak kamu buad ini game ;)

pocoyolala said...

haha . biasa je . act dah lama fikir nak buad game . tapi ta tao nak buad tajuk apa . hhahahahha

Eddie said...

buad la game lagi :DD

pocoyolala said...

baiklahh . nanti aku buad okay ;) hehe .

KikiMonster ^^ said...

wahhh.. best nyew.. cpt buat org berdebar duhh =.= hoho.. sye dpt dongwoon laa.. sobsob T__T ..nak yoseob, doojoon or kikwang.. tehee~ btw, follow you.. follow me back if you don't mind :) nice game..

Post a Comment