LAST YEAR EXAMINATION

book Pictures, Images and Photos
yeahh , hari yang ditunggu tunggu kan telah pun tiba . haha . hari periksa tahun akhir .


*for sure , aku langsung ta sentuh buku niii .

haha . aku ta tahu buku2 aku semua lari mana , dalam tong sampah ke . mesen basuh ke . aquariium ke . peti ais ke .
sumpah aku ta tahuu . aku rasa dia takut aku bukak kod . haha . saja ta nak bagi aku baca buku la tu . jahat kan ? ish ishh . huhurmm . aku ta dapat nak baca buku or selak2 buku coz aku sangad penad . baru balik dari kl la yang . hehemm . okayy you know what ? i met my "brother in law" . haha . he's better than i thought . haha .

*out of topic .

okayy esok periksa SEJ . ohhh - eemmm - ghheee . aku ta tahu kenapa aku menggigil ? haha . mayb takut paper tu kodd . haha . sokay la but im still can remember back what my teacher taught me . ghee . aku kan baik . haha . act , suku jea yang aku ingatt . nota nota aku semua aku campak ke longkang jiran sebelahh . haha . malas la nak tengok . takut ~ . ada jembalang gigi jarak dalam nota tu (its me) . haha . okayy dahh cukup2 la tu yang . i dah ngantuk nak taip2 banyak2 laa . haha . kepada semua siapa periksa start 1.11

: good luckk
: rajinkan diri baca buku
: jawab soalan elok2
: kosong kan otak
: jangan tesyen tesyen
: jawab hati2
: baca soalan dulu
: buad persediaan yea

GOODLUCK BABE

Leleh T.T

lelehh lelehh . nak tisu ! huaa . aku tengah menangis teruk ni sebab tengok mv you wouldnt answer my calls . . *sigh* . video tu sangat sedih dan maksud lagu tu sangad sedih . huaa . non-stop mengalir air mata ni . huaa ~ T.T
ending video tu sedih . huaa ~ first time ni aku mengalir air mata tengok video korean . haha .

Caya la SEULONG menangis . haha . aku suka aku suka . JINWOO <3


tengok la tu , aku dah bagi link nya . haha . tengok la pasti korang mengalir juga . T.T . huuuuuuuu !
penadd ~

im in love with CO-ED SCHOOL !


co.ed Pictures, Images and Photos

Soomi Pictures, Images and Photos
Real Name: Lee Soomi
DOB: March 3, 1989
Height: 168cm
Weight: 47kg
Education: Korean Aviation College, Aircraft Cabin Service Management
Discography:
Oct. 26, 2009 - Seeya - Rebloom (EP)
Jan. 1, 2010 - Seeya, T-Ara, Davichi - Wonder Women (Digital Single)
Additional Info:
Member of Seeya from October ‘09 to July ‘10


in oh Pictures, Images and Photos
Real Name: Kang Inoh
DOB: March 3, 1993
Height: 184cm
Weight: 70kg


chanmi Pictures, Images and Photos
Real Name: Heo Chanmi
DOB: April 6, 1992
Height: 162cm
Weight: 44kg
Education: Anyang High School of Arts, Department of Theater and Film
Additional Info:
SM Trainee from 2004-2009. Was rumored to be in Girls’ Generation and f(x) before.

yoosung Pictures, Images and Photos
Real Name: Kim Jungwoo
DOB: May 9, 1990
Height: 181cm
Weight: 62kg
Education: Bucheon University, Advertisement Design (dropped out/left)

kangho Pictures, Images and Photos
Real Name: Park Yongsu
DOB: December 14, 1991
Height: 182cm
Weight: 67kg

taewoon Pictures, Images and Photos
Real Name: Woo Taewoon
DOB: May 11, 1990
Height: 184cm
Weight: 68kg

Hyoyoung Pictures, Images and Photos
Real Name: Ryu Hyoyoung
DOB: April 22, 1993
Height: 167cm
Weight: 52kg
Education: Gwangju Soongil High School
Awards: 2010 89th Miss Chunhyang Competition - ‘Jin’
Additional Info:
Casted for ‘Jungle Fish 2’ as Jung Yumi
Twin sister of T-Ara’s new Member, Ryu Hwayoung
Appeared in ‘Starking’, Episode 166 (July 16, 2010)

Sungmin Pictures, Images and Photos
Real Name: Choi Sungmin
DOB: December 17, 1995
Height: 172cm
Weight: 49kg
Additional Info:
Appeared in ‘Starking’, Episode 180 (September 11, 2010)
Last member to join the group

(he's officially mine !)

hyewon Pictures, Images and Photos
Real Name: Jin Hyewon
DOB: March 6, 1995
Height: 167cm
Weight: 46kg
Education: Jungheung Middle School
Additional Info:
Model for Gujejoa (Online Shop)
Known as ‘Little Goo Hara’

kwanghaeng Pictures, Images and Photos
Real Name: Lee Kwanghaeng
DOB: January 20, 1990
Height: 186cm
Weight: 70kg
Education: Baekseok Arts University (Leave of Absence) Additional Info:
Appeared in ‘Coffee House’ Episode 14 and 15

EXAM LAST YEAR

sleep. Pictures, Images and Photos

okayy , esok periksa sivik dan seni . fuuyoooh ! nak pecah otak akuu . err . belajar dari bab 1 hingga akhir . harr , ta tahan . aku baca satu apa ta masuk otakk (hehe . ada la tuh dosa aku sama cikgu) . nampak nya kena la aku study hard2 esok . rasanya baca last minit la paling berkesan untuk otak aku yang hampir basi ni . hoho .


seni ialah subjek yang kurang menarik bagi aku pada tahun ni :) . weee ~ confrom aku jawab taik esok haha . cop ! esok periksa seni lukis2 la sayang oii . haha . hamper aku terlupa pulaa . haha . soalan no. berapa ah yang paling senang ? aku ta tahuu nak pilih yang mana . soalan semua macam buntut babi tepi highway ann . err . opss , aku terlupa pula , magic pen dan color warna aku lupa nakk beli . haha . ta apa . pinjam orang esokk . budak sebelah aku tu "kaya pen" sonang sikedd kerja odenn . haha . ishh ~ ishh ~ aku kan kaki pinjam pen orang . haha even sendiri ada . pelik betul tabiat aku ni . (tabiat tu apa ?) . haha . so-ever-wat laa . janji aku siap periksa dan otak lega masa pindah kl . heee ~

SAYA AKAN LAKUKAN YANG TERBAIK . GOODLUCK ^.-

Err .

Sad Girl Pictures, Images and Photos
hari ni mood aku bertukar macam ben10 yang nak bertukar ke raksasa-8 . err . panas jea hatiku harini . mendidih macam air yang sedang dijerang . aku angin gila tengok adek aku dapat hp baru . wth !? semalam minta hari ni dapat ? err . aku minta dari minggu lepas takkan ta dapat lagi ? err . hp dia lagi mahal . hp aku yang minta tu beza 60 ringgit dengan hp dia . harrr . ni memang TAK ADIL ! . ta apa , nanti kauu aku minta dengan kau sampai kau muakk nak dengar . atau pun ungkit pasal adek aku tu . tengok laa ! cara yang paling berkesan . yeahh ! act , aku ta berani nak buad gtu . takut dosa ~ harrrr . wtever la janji aku dapat hp yang aku nak tuu . hp sekarang macam ****** . err . tapi ta apa aku still bersyukur dengan hp sekarang cuma rasa ta puas hati tu jeaa . haha .

kepada si adek : kau jangan nak buad baik dengan aku minta tolong opera mini ke apa ke . aku takkan tolong kauu . sebab kau bikin aku panas kau tahuu . err . tunggu la kauu ! aku balas lagi dahsyat . anak last ta last but adil tetap adil okayy . tunggu la kau benca bakal timbul . err . ta guna kauu ~

I KNEW EVERYTHING

i don't care. Pictures, Images and Photos

bapak [!] ligat seyyhh kauu . aww aww . sehari selepas clash suda cari yang baru ? =o=" err , kau ni bia betul seyhhh ?
haha . but aku ta kesahh la kau nak couple lagi kann ? tapi cuma aku pelik bin ajaib jeaa . haha . kau memang power doe . kakaka .

babun ~ kau memangg BA WAU TA ALIF . seriously ! err err . okay , memang aku ta kesah ann kau nak couple dengan siapa kann ?! but bole kau cari ta gurls yang PERFECT dari akuu ?! ni tidak kau pilih juga perempuan MURAI tu . Ya Allah , aku memang nak gelak gila doe bila dengar kau dengan dia . betul ni aku ta tipu aww ~
hurm hurmm . aiyyaaa ~ mahu terberak suda akuu .

haha . i was shocked when i heard about you and her . in hale ~ exhalee ... fuuuuh [!] . bapak [!] aku rasa macam nyawa aku nak keluar jeaa dari badan nii . harharr . act , aku nak mati sebab aku dengar kau dengan dia . haaaaaaaaaa ~! bodo bole kauu [!] . aku bukan na mati pasal kau cari yang baruu . sapa kesahh ?! . bbbbbbaaaaabbbbbbboooooooo [!]

okayy , aku nak skip cerita ke hari nii

fuhh fuh . BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM

aku cerita ni ~ haha . tadi masa rehat kann , aku tengah jalan tepi grup MIRA buta . tiba2 aku terdengar yang Yana tanya mira , "kau bila masa kapel dengan si polan tu ?" . pastu minah tu pun jawab "bila masa aku couple dengan dia ?" dengan muka bersalah pula tu aku tengok . haha . pastu aku tengok mira aku senyum jea . derr !
waa dah tau lu couple dengan dia lama dahh . but you're pretending wth me . haha . Mira ~ aku ta kesah la kau couple dengan dia . kau kan baikk . haha . segala rahsia kau dengan dia dah bocor ke tangan aku . haha .

I HOPE U'LL BE HAPPY ;)

aku juga suda ada ;) cepad dan apa orang kata advance ? ahh gituu la . hehe .
adios , amigo[s]

xoxo
cerita ni dari :
hana


woottss


"terima kasih kepada tuan punya mukabuku kerana memberi aku curi gamba atas tu"

okayy tengok atas tuu . no.1 an an ? harhar . kau tahu aku tengah apa ?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
TEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEET
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
tengah kembang macam pau kaya tahu ta dari aku buka mukabuku tuan punya tu sampai sekarang . haha . lama ta lama la ann ann ?! harharrr .
-
-
-
-
-
-
-
-
-
saya ta riak punnn !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

errr . saya suka dia sudah :) . heee ~ malu :"> [gedik sebentar]

ini hasil tangan saya :')
tahu hodohhh . tapi janganlah gelakk kann :'(


p/s: siapa nak hilang kan tekanan ? main benda ni http://apps.facebook.com/swporerfdsmaccllr/?ref=bookmarks&count=0


XOXO
nurul farhana mohd zaid

SMILE QUOTES and SAYING

\Smile((: Pictures, Images and Photos


SMILING IS MY FAVOURITE EXERCISE
Beauty is power ; smile is its sword
Smile is a powerful weapon ; you can even break ice with it
You're never fully dressed without smile
Smile can brighten the darkest day
Smile ... even if its to annoy someone
Friendships start with SMILE
when something is wrong dont cry , just put up your head and smile

WE'RE BEN10

tajuk post ni meraban kann ?! haha XD . act , that's my group's name . so poyo kann kan ?! harhar . ni semua idea budak gila ni laa ~ aiyaa . cerita dia pasal nak cari jam kanak2 jea . pastu aku ta tahu apa jadi dengan otak minah tuu . tiba2 nak tukar nama kump . ==' kakaka ! but nvm laa ~ aku pun minatt ben 10 . kawan aku semua minat . tarak hal la kann ? bububu . hurmm . i'll try to find BEN10 watch . whoot whoot . berkecah english aku . haehaehae . tahu apa ?! aku nak cari jam ben10 yang ada lampu tuu . harhar . comel la . aku sukaa . suka gila vavi . harhar . bila tengok adek sedara aku punya jam ben10 tu . aku rasa macam nak cekup jeaa . nauzubillah , cukup2 la dengan setan aku tuu . harhar . awat ? terkujat aku jadi baik ?! harhar . normal thing la dude . okayy sambung ceritaa . then kann kann , adek sedara aku selalu cakap gini depan aku sambil tayang jam mahal dia yang konon tuu .

RAYYAN : BERTUKARR KE RAKSASA 2

oh boy , kau buad aku nak makan kauu jea tahuu ! dah pipi montel macam pau ! err . kau wait n see jea aku bakal dapat jam yang serupa dengan kauuu ! waiit laa ~ err . aku pun akan berkata begini dengan kauuu

HANA: BERTUKAR KE RAKSASA 10 . HARHAR .

tengok ar kauu , nangis ta nangis depan aku ann ann . hahaha . yeahh , aku juga akan pakai baju BEN10 depan kauu . harharr . beg aku juga akan jad ben10 . harhar . tengok la kauuu !! err . budak kecik yang berguna !

KORANG AKU ADA BUAD GROUP BEN10 . join laa yea . wee

SAYA BERTUKAR MENJADI HENSEM KA ?

no min woo Pictures, Images and Photos
SAYA TAMPAK HANDSOME DENGAN RAMBUT NO MIN WOO KA?

nampak tuu ? rambut aku sudah menjadi seperti diaa . whooot whooot T.T . yea aku sedang mengalir kan air mata tanda terharu dengan rambut akuu sekrang ni . kau nampak gamba tu panjang kann ? aku punya pendek lagii . kakaka ! act , cerita dia gini . aku pergi kedai gunting rambut tadi . aku cakap nak bieber cut . whoot whoot . pastu dia ternganga . aku cakap macam JUSTIN BIEBER . pastu dia jawab WO BU ZIA DAO ahh . aku dah nyirap . aku cakap rambut saya sekarang bagi pendek macam LELAKI . pastu dah siapp tuu kann , aku tengok rambut aku macam familiar . aku tengok macam lee seung gi pun ada . macam heechul pun ada . haha . last2 aku tengok untuk kali terakhir nak kepastian . macam NO MINWOO whooot whooot . haha . balik jea rumah kena puji , CEHH NAMPAK HENSEM SEHH BUDAK NI . kaka . aku kembang macam pau jea kat situu . malu derr kena puji HENSEM haha .
IM GONNA CUT MY HAIR LIKE MINHO SHINEE :)

Hello Minho 2 Pictures, Images and Photos

SAYA SUKA JROCK dan KPOP


I LOVE JROCK and KPOP SO MUCH

haha . saya dah mula minat JROCK sekarang ni . diaorangg bestt sangat2 . haha ! . menarik gituu . haha . okayy , budak2 yang kenalkan aku dengan JROCK ni pun AFRINA aka EDDIE dan ADEEBA . haha . budak2 ni macam2 kump kenalkan kat akuu . but first kump yang diaorang kenal kan tuTHE GAZETTE . woo ~ kump tu best gila bolee , dalam kump tu aku minat REITA . ta kenal ek ? alahh ~ yang dia tutup hidung dia tuu , i mean cover hidung diaa . harhar . dia tuu kacak oooo ! kacak habiss ! teruja habis gila nii ! . harhar . okayy . haha . thenn aku search kumpulan lainn . aku search alice nine dengan an cafe . fuhh ! best gila bolee >< . harrharr .

aku suka kpop jugga , mereka menarik tertarik DABOOMM . aku start minat kpop bila kakak aku ajak tengok vid MIRACLE SUPER JUNIOR . harhar . diaorang memang best gilaa ghabann ! pastu kump second yang aku minat DBSK dyorang pun menarikk jugaa and kump yang lain juga DABOOM . I LOOIIKEE . hahaha . mereka menarikk sampai aku jatuhh cinta sama memb yang bernama DONGWOON
. dia nsemm :) . harr harr

HOTTEST-2pm
I AM-2am
B2UTY-beast
CASOPPEIA-dbsk
ELF-Super junior
SONE-Snsd
SHAWOL-Shinee
4NIA-4minute
KAMILIA-Kara
KISSME-ukiss
VIP-Big bang
PRIMADONNA-Ft island
ANDROMENDAS-teen top

DONT WANNA TRY NO MORE

(oooo)...don't wanna try don't wanna try (try try)
(oooo)..don't wanna try no more
(ooo)..don't wanna try don't wanna try don't wanna try

[Verse 1]
i can't believe u had the nerve to say the things u said
they hurt so bad that they ended our relationship
i can't believe it ..4 years go down the drain
oh how i wish things would of happened so differently
i try'd to save it so many times but you still couldn't see
u kept insistin' and resistin' that u would not fall again
and now u tryin' to tell me that ur sorry
and ur tryin' to come back home
ur tellin' me u really need me crying beggin both knees are on the floor
but baby i

[Chorus]
don't wanna try don't wanna try don't wanna try no more
u keep insisting when u know our love is out the door
don't wanna try don't wanna try cuz all we do is fight and say the things
i hurt u bad to when we both begin to cry
don't wanna try don't wanna try i 'bout just had enough its been a rough road
baby just let it go
don't wanna try don't wanna try don't wanna try no more
tell me whats the use of holdin' on when all we do is hurt our love

[Verse 2]
u and i had many conversations on the telephone
talks about one day we having a place of our own
wake up in the morning and have breakfast ready on the table
but all of that just seems so far away from me
had to wake up face reality
it all just seem to good to be true after all you put me through
and now u tryin' to tell me that ur sorry
and u tryin' to come back home
u tellin' me that u really need me crying beggin both knees are on the floor
but baby i

[Chorus]
don't wanna try dont wanna try dont wanna try no more
u keep insisting when u know our love is out the door
don't wanna try dont wanna try cuz all we do is fight and say the things
i hurt u bad to when we both begin to cry
dont wanna try don't wanna try i bout just had enough its been a rough road
baby just let it go
don't wanna try don't wanna try don't wanna try no more
tell me whats the use of holdin' on when all we do is hurt our love

[..fading into beat]
(don't wanna try don't wanna try)
(don't wanna try no more)
(don't wanna try don't wanna try..oo)

(don't wanna try don't wanna try)
(don't wanna try no more)
(don't wanna try dont wanna try don't wanna try no more ooo)

BIEBER CUT :)

Bieber Pictures, Images and Photos

heyy peeps ~ im gonna cut my hair like JUSTIN BIEBER . mesti lawak gila vavi kann ? haha . sekarang aku tengah ketawa golek2 dog . wee ~ haha . doe ~ aku ta dapat bayang kann macam mana muka aku bila dengan bakal rambut biber akuu tuu . kakaka ! golek2 dog agaknya family aku nanti tengokk . haha .mereka memang JAHAT . heee ~. geram nii . ahaha ~ ta apa laa ~ mayb aku makin tampak HANDSOME dengan rambut baru aku tuu . harhar . nanti kalahh semua jejaka jejaka diluar sana . peeeewiiitt *angan2 hitam* . main2 saja . saya tetap seorang perempuan yang ta mampu mengalahkan semua ke-handsome-an semua jejaka di luar sana . *cehh , ayat ta bole bla . poyo poyo* . ish2 , doe ~ mak aku kata gini ,

tunggu dua minggu lagi potong rambut laa ~ rambut kau kan pendek lagi .

hurmm ~ pendek ta pendek tetap nak potong !! >..

ehh ehhh . gtg laa ~ nak mati kejapp . mati :O ? . bukan mati terus kena tanam tuu . maksud aku tiduur .. haiyaa ~

annyeong ;)
i wishh i will dream about you again ==

IM SORRY :(

im really sorry. Pictures, Images and Photos


SITI SYAHIRAH ,
im so sorry for what i've done . im begging your pardon .
:( i hope u'll get well soon :(

periksa akhir tahun akan tiba ~

Girl study Pictures, Images and Photos

fuuh fuuuh , inhalee exhalee ~ inhale exhalee ~ haaa ~ . haha . koranggg aku mahu terk**c*** ni , periksa semakin dekatt ~ fuuh fuuh . inhale exhale ~ . . 1.11 ni aku periksaa bapak ! mahu mam suda jantung aku nii bila tengok date tuu dan juga ingat date tuu . fuuhhhh ~ . jantung ku semakin degup seperti angin taufan yang melandaa . duupp dupp daapp dappp duup daap . *cehtt ayat ku ta le blaa . haha . haiihh ~ buku aku ta pegangg satu apa punn . ulangkaji ke apa ke aku semua ta buadd . mahu cari maot aku nii kan ? haha . ta apa . nanti masa periksa aku akan tengokk tepi kiri kanan depan . haha . macam ta biasa kauu . haha . kalau mereka ta bagii , aljawab nya aku kena fikir sendiri . kalau ta dapat jawapan aku hentuk kepala akuu guna batu . haha . perkara biasa yang aku selalu buadd . kakaka . okayy ~ minggu depan aku study hard2 not smart2 . kalau smart2 nanti aku main2 haha . kalau hard2 aku serius untuk belajar . cehhtt . heyy heyy koranggg , doakan aku kayy . takut doe ~ mahu pengsan terus rasa mahu mati juga nii . haha . lemahh badan akuu sekarang ni . takutt takuut . haha . 12 atau 13 aku habis periksa ~ hoorayy horayy . korean drama & korean movie wait for me okayy . aku nak hentam korangg nantii . hahaha . good luck okayy kepada sesiapa yang tengah atau nak periksa . . haha . semoga berjaya !

p/s : http://www.youtube.com/watch?v=shQEw2cgQIc lagu ni bestt . jemput la dengarr , hahaha .

XCITED GHABAN NI *kerepek

hye hoii heyy . saya sedang terkujat ni . terkujat habis nii . haha . tadi ada bukak blog orangg . tiba2 aku buka blog ni CLICK SINI terus aku rasa mahuu pengsann . kenapa ? kau buka dulu baru kau tahuu . pheewit ! cun habis kan ? haha . doe ~ mereka sweet . saya jeles . :') . *ketawa sampai nak mati . betull ~ aku jeles gila ni . haihh . sabar hana sabarr . doe ~ aku rasa xcited pula bila baca blog diaa . haha . kenapa ? yea la ~ dia kawen awal dan umur nya masih di bawah umur . haha .

*hana ~ umur kamu masih 13 . jangan nak menggatal bole ? ish2 . aku tendang kau mantul nanti karangg .

ishh , kau nak tendang2 aku pulaa . kau pun sama menggatal kann ? elehh , takkan ta jeles kodd , nyah oi ? haha . elehh , tadi doe heboh dekat akuu . **** kau .

eh ehh korangg , aku pun nak kawen jugga . dengan siapa ? siapa lagi dengan DONGWOON terchinta laa . kakakaka . *ketawa guling2 dog . betul laa ~ ta caya tanya yeobo ku tercinta . haha . kau tanya gni dekat dia

Oppa , betul ka oppa nak kawen dengan budak nama
NURUL FARHANA MOHD ZAID ?

kalau dia jawab yea , betul la tu . kalau dia gelengg , kau tendang ***** dia . haha . *kerepek sudaa menjadi merepek . haha . wehh , aku asal ta lehh tidur ? kenapa ni ? kenapa ? ahaha . memikirkan masalah yang akan muncul ta lama lagii . whoot whoot .

Photobucket

tired of waiting :(



Photobucket


haha ~ bahagia nok aku hari ni TENOK sekalian . why ? sebab suda berbaik dengan FARRAH ku laa . haha . aku ingin mengucapkan terima kasih kepada SYAHELLA DAN SYAHIRAH kerana memberi aku semangat semalam even aku hangeenn . wee ~ . haha . macam mana aku minta maaf ? i made a simple card for her . haha . aku malas nak face to face n then cakap FARRAH AKU MINTA MAAF . sumpa ! aku akan malu dan ta bole serius . tadi jea aku dahh ketawa macam apa kann ~ pontianak pun kalahh . haha . pastu aku tengok farrah pun macam on jea masa syah bagi card tuu . haha . btw , i would to say THANK YOU to SYERA sebab dia aku berbaik sama farrah . THANKS ALOT DEAR ! . haha .
okayy . aku ada ingat satu quote ni
its easier to forgive enemy than to forgive friend .
a single rose can be my garden . a single friend can be my world

haha . wehh , aku baru sedar yang kawan tu penting dalam hidup akuu . hahaha . ==
aku ni ego memanjang jadi ta perasan ni semua . whoot whoot

love photography Pictures, Images and Photos

Fawziyah Qamarina :
Takziah utk kauu . aku xcited bila dengar kau cakap tadi . haha . ehh , aku doakan kau happy okayy . haha

Farrah Farhana :
doe ~ lambat la sorry . baru dapat idea ~ haha . Congrat untuk kauu dah lama coupl dengan APEC kau tuu . haha
korang sweet doe . haha . jeles nii >.< . haha . aku doakan kau happy dengan seluar apa ? katong ? gantung ? wtever laa . kau gaduh lagi ~ aku tendang perut kau laju2 . ehh salahh ~ tumbuk perut kau laju2 . nanges ta nanges la kau nantii . haha .

SEMUA SAMA

sad Pictures, Images and Photos

hari ni aku macam nakk nanges . serius ! aku ta tahu sebab apa ? semalam aku menangis tanpa sebab . haiyaa ~ mayb ta dapat hp baru kod ? hurmm . jawapan ta munasabahh . haha . lala ~ mayb kawan kodd . yea kawann ! kawan aku memang macam ........ FULL STOP[!] . err . aku ta maksud kan yang baik dan yang buruk . jad tengah2 . haha . pandai ar kau fikir .

korang ~ aku ta kesah la korang nak backup dia . dia kan baik , selalu ta sakedkan hati korangg , selalu beri nasihat . aku ni pula berlawanan dengan dia . jahat n semua laa kann ? haha . haihh . okay aku tanya kau ni ? siapa ta marah kalau kau punya tempat d kotorkan . dipanggil buad muka nak minta terajang dan buad bodo ? mesti kau rasa berapi dan angin jea kann ? kalau ta angin memang bagus doe kauu ~ . haha . okayy ~ thenn , d rosakkan tudung . siapa ta marahh , kau pergi sekola pakai tudung cantik2 pastu dirosakkan . kau mesti marah kalau kau punya tudung jenis susah nak bentuk kan ? haha . bgitu jua dengan akuu . haha . ehh korangg ~ aku malas laa kalau perkara kecik korang nak bisng2 nii . *aku pun bising* . haihh . aku tahu korang tempat aku luahkan perasaan . aku tahu korang rimas dan bosann asyek dengan cerita yang sama setiap hari kann ? bgtu jua dengan akuu .
15 minit berlalu
korangg ~ esok aku try berbaik dengan dia balik laa ~ aku ta patut mara dia dengan perkara kecik jea kann ? haha . aku try ~ aku tryy , but pastikan dia ta buad lagi .haha . korang ~ apa kata kita tulis card untuk kak saa ? aku rindu dia laa ~ hurmm ! >
KAK SAA ~ IMISSYOUALOT bobo* bobo*
Farra ~ im sorry okayy . :(

Sorry Friend


Farrah , i really sorry . i didnt mean to hurt your heart . okay2 . aku tahu aku sala . tiba2 mara2 kau tadi . serius tadi memang aku geram gila dengan kauu . GERAM GILA ! arr . yea la ~ aku mara kau sebab aku panggil kau buadd bodo . nak kata pekak ta jugaa . aku ta tahuu la apa masalah kauu . pastu tadi masuk kelas tengok meja dah macam apa kau buad ann . doe ~ cakap jea la kau ta suka aku minta tolong kau lagii . okay fine , lepas ni aku ta minta tolong kau lagi . kalau kau dah macam @$%^& sangad kann . kau tahu ta aku penadd kemas dan menghargai jasa orang ? kau reti faham ta ? kau sendiri kata suruh hargai . last2 kau yang sepahh kann . memang panas doe akuu dengan kauu . aku tengok sejak2 , i mean lepas kau ada couple . kau kuadd berangan dan bertambah blur dan bertambah pekak ! . argghh . Farra ~ please la wehh . aku tahu aku banyak buad salah dekat kauu . but kau pun kena fikir juga akuu . asyik aku nak mengalah dengan kauu . kau ramai back up . aku ? diri aku jea la kann ? . haha .
dah la ~ aku makin panas hati pulaa bila ingatkan benda tadii . baik lupakan kann ? WTF! seh kau
I Love Photography Pictures, Images and Photos


I'VE FALLEN IN LOVE WITH YOU !

ohh emm ghee . ta sangka aku dah ter-jatuh cinta dengan diaa . whoot whoot . siapa ? nama dia . Si tenok bin Si cipann . kenal ? haha . aku tahu kau ta kenall . but jangan pura2 kenall . Sumpa ! aku ter-suka kauu ! *ayat ta bole bla* haihh . aku pun ta tahuu ni , first2 aku anggap kau macam kawann . tapi bila lama2 tu aku dah ter-suka kauu . haihh . tula kauu ! baik sangad . dah aku jatuh hati pada kauu . susaa jea hidupp . haihh . btw , I REALLY LIKE YOU BABEH . *puihh*

Cik Syah , kau orang pertama aku beritahu kann kann ? hahaha . pastu Cik Farahh .

tapi sedihh , korang kata ta nsemm :'( . ta apa janji baik kann ?







Adore this PHONE

i want this phone pleasee !

tengok hp atas tu ! cool gila kan kann ? aku suka hp ni . simple ;) . wheet wheet . aku suka handphone ni bila warna putih . apa tu minimal white [aku tengok 2pm-color] eh ? haha . okay2 . handphone memang comel gilaa ! haihhh . tadi aku minta mak aku , mak aku diam sambil bermanja2 dengan akuu . tiba2 mak aku tanya , harga berapa hp tu ? *macam nak belikan jea mak ni ? hahahaha* aku cakap la hari tu pergi kedai phone orang tu kata 399 sebab tengah offer . *act , aku terkujat time tuhh puih puih* . haihhh ~ act , aku minta corby ni pun sebab hp aku rosak habis ! . hahaha . btw , i wish i can have one ! :) .

Jangan perasan bagus bole ?




err , actually hari ni memang ramai buad aku panas , termasuk la budak agas sorang tu . haiyaa . aku memang menyampah gila dengan kau. bukan apa pun . perangai kau tu melebih sangad . naik muak dah aku dengan perangai kau . err . setiap hari dengar kau jerit . setiap hari dengar kau punya suara ketawa yang kuadd tuu . doe ~ binged gila doe aku dengan kau ! binged kau faham ta ? err . hari ni memang aku panas hati gila bila dengar yang kau tu O to the V to the E to the R . Ya Allah , kau memang ta layak doe nak gaduh dengan budak bawahh kauu . pleasee la weehh be mature sikedd . budak tu darjah 5 . once again DARJAH LIMA !! . kau tu dah Form 1 derr . aku memang rasa nak berdekak bila dengar kau gaduh sebab kau lebih kenal + rapat dengan keluarga wawa . WTF ?! . doe ~ kau baru datang sekali jea derr . ta kann nak yea yea lebih yang kau lebih kenal keluarga wawa ? ehh , kau tahu ta budak yang kau gaduh tu lebih kenal keluarga wawa berbanding kau ! err . doe ~ seda2 la sikedd yang budak tu COUSIN wawa . Cousin der ! COusin ! . yang kau setakat kawan or mayb bukan yang ta kena mengena dengan pertalian darah dengan keluarga wawa kau jangan agas sangad bole ? err . yang aku ta bole bla kau maki budak tu babi semua keluar kenapa ? tahu la kan masa kau gaduh2 tu kau BENGANG nak mampus kan ? kau dah ta tahu nak cover macam mana . kau maki2 kan ? ya Allah . kau ni bodo ! bebal ! MORON ! . please la weyhh ! mana janji kau dekat kami ? mana ? jangan la mungkir doe . kau kata kau ta nak lakukan kesilapan yang lama . tapi sekarang ? kau lakukan juga kann ? BODDDDDOOOOOO ! . weyhh , minah ! aku nak cakap ni dekat kau ni ! jangan nak yeye lagi lepas ni . kang aku tendang kau macam bola sepak ! sumpa ! aku cakap aku buadd . dan jangan la lepas ni kau bajed MAked lagii , muak doe aku tengok ! lagi satu , jangan dating dalam kelas , please jangan kotor kan nama mak kau , kau tu anak cikgu ! please la wehh ~ pleasee . ;( . jangan kotorkan nama kelas kita . haihh .








I Love You Pictures, Images and Photos

I'm smiling like a fool . Even if it was sarcastically, I should have said "let's not say those words" . Because it chokes me up . I'm crying like a little kid . I'm watching you turn around without any expression , Goodbye . Now my heart is exploding as I'm calling out for you .I'm calling out to you like crazy . Like the first snow fall that's melted, so has my love . Love you goodbye my love . I'm now calling out to you .
The words I couldn't say, cause I love you . I just keep staring at the ground after hearing not to hold onto you . Hearing you say that it was hard for you hurts me that I can't hold these tears back . All that's left is the light that used to shine down on you . I couldn't even hold onto the shadow that looked like you . Goodbye . Now my heart is exploding as I'm calling out for you . I'm calling out to you like crazy . Like the first snow fall that's melted, so has my love . Love you goodbye my love . I'm now calling out to you . The words I couldn't say, cause I love you . If you turned around just once I'd go running to you and hold you . If you were to leave taking each step slowly then I wouldn't let you go . Now I'm calling out to you til my throat becomes hoarse . So that you can hear me wherever you are in this world . Your name I loved to death . Love you, goodbye my love . I'm now calling out to you . The words I wanted to say . Now my heart is exploding as I'm calling out for you . I'm calling out to you like crazy . Like the first snow fall that's melted, so has my love . Love you goodbye my love . I'm now calling out to you . The words I couldn't say, cause I love you

im a useless girl in the world ;(
U better go and fuck yourself !
You're SO annoying !
err .
Kobe mati sebab aku ka ? sebab aku ?
bukan sebab tempat minum dia ka ? siapa punca ?
siapa ? aku ka punca ? aku ? haihh .
ehh machaa , sedar la sikedd aku ta tahu apa2 pun
siapa yang last isi air ? bukan kau ka ? asal kau nak salah kan aku ?
mentang2 aku selalu ngadap komp . so , senang2 kau la an nak tuduh aku !
wat the F sehh kauu ! . kau tahu ta ! kau la yang punca KOBE mati !
kau punca ! kau fikir kau sorang jea sayang dia ? aku pun la wehh .
err . okayy
hari tu along suruh aku tengok tempat air dia ada lagi ke ta an air
aku tengok . ada lagi . tapi pada masa yang sama aku rasa pelik
kenapa air dia masih banyak . aku pun fikir juga dua kali .
aku pun ingatlah kau baru isi .
err . Aku penad2 bagi dia makan setiap hari senang2 kau nak cakap
aku ? kau memang ta sedar diri doe .
kau ann kalau balik rumah memang suka cari pasal dengan aku ann ?
poyo siak kauu ! kau duduk jea doe kat rumah kedua kau .
ta payah balik . buad semak jea doe kat rumah . err .
kau dengan cpl kau sama jea !
GO TO HELL la kau .

Mabuk ;D


okayy . they used to call me DORAEMON .
sebab ? bentuk badan ku seperti DORAEMON
haiyaa ~ manyak jahat tu orang oo
siapa yang mulakan dulu ni memang bongokk
Err .
Ta pa aku ndak kesah baa . Doraemon tu kan Cute
jadi buad apa mo mara2 kan ? haha
*suda tercakap loghat sabah pula*

DORAEMON ann ann ann
DORAEMON ann ann ann