Award

http://1.bp.blogspot.com/_rfSRB7bf670/TRJN49cpsSI/AAAAAAAAAio/uky-Ny8BX2g/s1600/hfwi445.png

Hello reader(s) Annyeonghaseyo Oppa and Noona . 
Hehe . Pagi ni aku amik award lagi . Just for fun . Award kali ni aku dapat dekat  sini .

1.Saya baek x...Haha
Baik kott . hahaha .

2.Kenapa follow saya .
Sebab anda peminat b2st dan korean that's why i followed you .

3.Ucapan untuk saya
Keep longer with Kikwang okayy ;) hahaha . Hana tak sabar2 nak baca Fanfic story chapter 3 tu , bila mahu update and lastly , Keep updating your blog :) 

Congrats Malaysia !

Hello reader(s) . Annyeonghaseyo Oppa and Omma . 
Hehe . Maaf lah terlambat sikit nak update pasal bola ni . hehe . Act , tadi memang nak update tapi aku lupa tahap rebenn bila layan akak akuu . hehe . Aku post benda ni just nak tulis jerit cakap tengking nyanyi syair sajak ah apa lagi ? and so on laa .

Im proud of you ! 
I love MALAYSIA
okayy fine , aku gila so ? so , aku nak kata SELAMAT PAGI dekat korang sebab jam dah pukul 3.49 pagi . okay fine aku tipu korang act pukul 3.47 pagi . haha

Award



Hello reader(s) . Annyeong oppa and noona . 
Hari ni aku amik award lagi . haha . It's just for fun okayy . Okay itu aku tipu . haha . Korang tahu tak aku amik award ni dekat mana . Cuba picit sini . Haaa ~ Eh malas lah nyah nak bual panjang2 sama korang . Jom tengok soalan dan jawapan aku :)

1.Kenapa korang semua suka sangat dekat Beast ? 
Diaorang ni berbakat dalam tarian dan nyanyian . Diaorang juga sangat comel dan gila2 . haha

2.Siapa favourite member korang dalam Beast ? 
Hoho ! aku suka soalan ni . Yeah yeahh ! haha . Ofc lahh my beloved Yeobo = DONGWOON .

3.Listkan nama-nama ahli Beast dengan hari birthday diorang , boleh ?

Ofc la bolehhh :)

Doo Joon - 4 Julai 1989

HyunSeung  - 3 September 1989

JunHyung - 19 December 1989

YoSeob - 5 Januari 1990

KiKwang - 30 March 1990

DongWoon - 6 Jun 1991



4.Top 5 lagu kegemaran korang dari Beast .
When The Door Closes

Crazy

Break Down

Beautiful

Loving You 


*act semua sekali top5 dalam hati aku. kekekeke*

5.Tag 3 B2uty .

Siapa nak ambil , ambil jea laa :) . hehehe . i tak makan orang la nyahh 
Cetss , kau kan cakap macam kau tu pula yang buat award ni =='

You're genie for my wish *winkwink*

fairytale Pictures, Images and Photos

Aku bosan . Jangan ganggu . Kalau korang berani ganggu . Aku tumbuk korang >< . LoL


Genie : Annyeonghaseyo , dear . Why you seem sad today ? Anything goes wrong ? 
Me : Annyeonghaseyo , Oppa . Im sad because i have no money to buy a ticket for Digi Korean's Concert . 
Genie : Oh , if i ask you to do something , will you do it for me ? 
Me : Sure , i'll do it for you . So what you wanna me to do ? 
Genie : U must do this sincerely okay *winkwink*
Me : Okayy , Oppa ! *salute*
Genie : Go and cook me a Ramen . haa ~ long time no eat Ramen . *rub his stomach*

5 minute later .

Me : Oppa ! i'm done cooking . Where are you ? 
Genie : ....................................
Me : Oppa ? Where are you ? AigoO where's he going . Im done cooking his Ramen . 

Suddenly i saw something on my desk . OMO ~ im so surprised because it was Digi Korean's Concert ticket that i saw just now . Then , i read a note that he leave beside the ticket that written : I knew you were so hungry . that's why i asked you to cook me a Ramen . hehe . Mianhae dear for lying you . Oh yeahh , one more thing , Please take care of yourself during that concert okay . Love - Genie . Im really grateful to him because he help me :) . Thanks GENIE . 



English aku rosak . Jadi apa kau kisah ? haha . 
Mak dia , bestnya kalau ada genie yang baik hati macam tuuu >
Oh yeahh , maaf la kalau korang tak faham sebab english aku hancur . 

When the door closes-DooJoon+Dongwoon T.T

hello reader(s) . Annyeonghaseyo oppa and noona
Hari ni aku mao kongsi sama korang pasal vid When The Door Closes - Doojoon and Dongwoon
 

Fyi , lagu ni sangad sedih +++ . Aku touching gila wehh dengar lagu , lagu start je terus menjijih air mata aku turun . haha . Hey korang , Dongwoon nampak kacak dalam vid ni and aku pula makin suka dengan dia ni . haha . Eh kejap2 ada lagi satu vid lagi buat aku touching . 
Tengok bawah . 


vid ni masa Dongwoon menangis . haha . muka dia sangad comel bolehhhhh tyme dia menangis .
Im wondering why he cried while concert ?


Dongwoon ~ jangan menangis lahh , kalau dongwoon menangis , hana rasa nak menangis juga T.T


Hurmm , rasanya tak ada apa2 lagi kodd nak kongsi . hehe , maaf la ayat hari ni macam keling sikit sebab kepala pening . haha .