Ada aku kisah ?

Tumblr_lgvzu64okn1qaaow6o1_500_large
Alololo , nomey nomey nya iye . Jealous ye ? LOL !


Haks tui !


Atas kertas tulis tajuk , 
Kau merajuk tak ada siapa nak pujuk ! .

Alololo ,

awak yang ter-macho . Haks Tui . Awak jealous kah kita jalan dengan kawan yang konon-kononnya baik dengan awak tu ? Alololo , sour lah awak ni . I Hoitee it . Awak ~ Awak tak perlu lah nak cemburu eh , dia tak ada apa2 pun dengan kita . Dan awak tak perlu juga sebab awak bukan boyfie kita . 

Awak ni kan , tak payah macam bapok boleh ? Tengok kita jalan dengan budak laki , cakap dengan budak laki , tak layan awak sikit . Awak sedih + cemburu . Pehh . Awak tahu tak , awak buat gitu kita rasa macam nak kapak jea muka awak . Ish2 . Kita tahu kita kejam . Hak hak hak .

Awak ni memang kuad perasaan eh ? Hehe . Awak ~ awak tahu tak kita tak ingin nak tulis cerita tentang awak minta maaf kita buad bodoh tu dekat blog omel kita ni wak . Better kita tulis tentang dongwoon minta maaf kita jual mahal . Baru masyukk . Baru orang ramai nak baca . Eh eleh , setakat cerita pasal awak . Rasanya satu pun tak ada kod . Haahaa . 


Awak ni kuad gebang kan ? Awak dulu2 janji taknak ganggu kita and so on . Tapi mana janji awak tu ? Pehh , awak tahu apa itu gebang ? Haa  ~ Itu perkataan khas untuk orang cakap lebih macam awak . Awak tahu tak , janji awak tu boleh campak laut kasi jerung makan lagi bagus . Awak tak penat ke ganggu kita hari2 ? Awak tahu tak , kita penat gila kena kacau+kita naik muak kena kacau ! Awak ~ kita dah maaf kan awak tu stop2 lah ganggu kita . Haa ~ Kita rasa menyesal pula maafkan awak sebab maafkan atau tak sama jea . Tetap awak kacau kita . Awak tahu apa bosan ? Haa ~ Kalau tahu bagus lah . Kalau tak :

Semua orang ada jodoh ,
Awak lah paling bodoh . 
(Okay terima kasih :D)

Haa ~ Awak yang dibenci , tolong lah tolong lah jangan ganggu + munculkan muka awak depan kita eh . Awak tahu tak , kalau hari2 awak buad gitu , maaf yang kita terima tu . Kita tarik balik . Haa ~ Susah hidup awak nanti . Awak ~ Please eh . Awak buad gitu . Kita hoiite awak . Serius ni . Hahak . Awak ~ Please eh . tolong sangat2 . T__T . 


HanaMontok <3

0 B2uty(s):

Post a Comment