Happy Birthday To You

60217083249e77pjv9qwelo2_large

Assalamualaikum and Annyeonghaseyo to all of you .

Amacam hari raya , best ? banyak dapat duit raya ? #haha . aku punya okay lah juga but tak manyak macam korang ahh . ahaha . Okay , malas nak bebel pasal raya . itu semua tak penting \cakap besar/ . haha . 

First of all , korang kenal tak Kpopper Blogger yang terkenal dengan nama Jojo tu ? haa ~ baguslah kenal . Korang nak tahu something tak ? Hari ni hari jadi dia ~  Hari ini ialah hari jadi dia . Hari jadi Jojo . \haha , excited beno/ . Okay , fuhh . tarik napas dalam-dalam . Kalau sesiapa yang belum wish dia tu , wish lah cepat-cepat . Cakap I Lap muka You . okayy just joking . 

Masa first time aku kenal Jojo ni , aku blogwalking dekat blog dia . Fuh , time tuh memang aku jatuh hati gila dengan cerita dia , blog style dia . Memang cun habis :) . hehe . Lepastu , macam-macam lahh aku kacau dia punya shoutmix . Tegur itu tegur ini . Suruh join kontest . macam-macam lah . Then , bila tengok dia tk layan . Aku mula lah rasa malas nak layan lagi . haha . \lawak kann aku ?/

Tiba-tiba satu hari tu , aku tengah buka shoutmix aku . Aku nampak nama Jojo . Ya Allah , kau tahu tak , time tu aku melompat gila . Ye lah , siapa je weh tk bangga bila orang CUN tegur shoutmix kauu . Then dia cakap lah yang KIKWANG kiss someone and so on . Sampailah satu hari tu , dia minta aku punya fb :) Aku pun bagi lahh . Then , we keep in touch on Facebook and Blogger . 

Jojo ni seorang yang sangat baik hati . gila-gila and suka memenuhkan notif orang dengan 'KIKI JOJO II likes your wall post' . yeah , itu hobi dia setiap masa . haha . Aku suka sangat kawan dengan dia . Dia ni sangat disenangi orang ramai dengan cara percakapan dia . 

Aku sayang dia and the others :) meh sini , amik duit raya . \MNL/

Okayy , maybe itu jea kod yang aku nak beritahu korang . hehe . Oh yah ! masa birthday aku haritu , 2 february haritu . Aku dapat something daripada dia . Something yang sangat berharga bagi aku . Nak tengok ?

Ini dia benda yang aku sayang . 

and aku punya pula nak kasi dia ,,,,,,,


teng tedeeeenggg ! Okay tak okay tak okay tak ? Kfor sure , dia punya lagi better dari aku punya . haha . 

To : Kiki Jojo .
I wish you a HAPPY 15th BIRTHDAY . i hope you'll never forget me
as i am your blogger's friend . hehehe .

2 B2uty(s):

dayu said...

chomey nye kad tu !!!
cantik gler !!
jeles seh !!!
hehhehehe . happy bufday jojo !!!

pocoyolala said...

@dayuHehehe Thanks kak dayu

Post a Comment