HyunA , HyunSeung , ZELO



Assalamualaikum and Annyeonghaseyo .

Semalam aku ada buat post pasal luahan hati tapi aku tak post pun benda tu sebab dah terlalu lambat untuk post . err . you know what i mean right ? ὺ.ύ . Okay , lemme tell ya . entri harini ialah pengganti bagi entri semalam . lewls . Memandangkan aku muntah-muntah macam orang nak mengandung semalam *angguk* . Aku tak jadi post entri semalam dan sebabtulah aku kata dah terlalu lambat untuk post entri tu . hahahaha . 

p:s : Ini semua angkara 4 tin nescafe aku minum semalam . bluekk ὺ.ύ

+++++

Tumblr_lv5jt9b4ne1qa5e58o1_500_large

Semalam , Full mv Trouble Maker dah keluar dan aku suka lagu tu cuma 'almost kiss' scene dia aku tak berapa suka sangat ὺ.ύ walaupun aku memang nak tengok scene tu . Eh ?! . Okay . Diam . Aku tunggu scene tu tak bermakna aku ni Pervert atau apa but .. dekat MAMA 2011 haritu , dyorang ada laga pipi dan part tu ramai orang dah salah anggap yang HyunA dan HyunSeung bercium mulut dan aku nak pastikan betul ataupun idak ὺ.ύ . Tu je niat aku . 

ps: tak guna ! Masa first time tengok part kiss tu dekat MAMA , aku nampak macam betul tapi ... syarikat dyorang dah beritahu yang kiss scene dekat MAMA tu tipu dan dyorang hanya berlaga pipi sahaja . Ceh ! Bedebah punya orang !

Tumblr_lvfag3mu3f1qc773ao1_400_large
Part ni ! Part ni ! hahahaha !

Okay sambung balik . 

Masa aku tengok mv Trouble Maker tu , aku ternampak satu part tu HyunA gesek punggung dia dekat punggung HyunSeung . Serta-merta aku pergi dekat group kesayangan aku dan tulis :




Serious . Ramai gila like post aku yang ni . haha . aku rasa members group tu perasan kot part yang gesek-gesek tu . haha . Gamba gesek HyunA dekat HyunSeung tu :

gambar ni aku screenshot je . ngeeeehhhh

Lepastu , lepastu aku tak tahu nak cakap apa . tapi video tu . BEST TAHAP GHABAN *kesat air mata* . Walaupun tangan HyunSeung gatal . tapi aku tak kisah . Lagipun dia bukan bias aku dalam B2st . lols . 



++++++++++++

Second video yang aku tengok semalam . Video NEVER GIVE UP :


Video ni buatkan aku rasa nak tukar 'suami' yang baru (¬¬) . Kalau kau tengok video atas ni . Kalau kau nampak rambut blonde tu . Itulah gerangan yang buat aku nak tukar 'suami' baru . 

Tumblr_lvhcm0hy171ql3uzbo1_500_large

Dia ZELO . umur 15 tahun . Tinggi 182 cm . 

Aku tahu tinggi dia tu macam tak masuk akal . Cuba kita ikut logik akal lah kan . Mana ada orang umur Form 3 , tinggi sampai 180+ . Kalau 175 ke bawah pernah lah aku jumpa dekat .... Malaysia *ketawa sambil tunjuk gigi* . Kalau tinggi macam tu -.-'' .. wallahualam . 

Untuk pengetahuan kau , Ricky aku pun tinggi dia , 172 cm je *jatuh kerusi* ..

Aku tak tahulah , mak dia kasi minum susu zirafah ataupun minum susu tepung + air rebusan kacang panjang ke apa masa dia kecik . Tapi .. arghhh . tak masuk akal ! *simbah air nescafe mak aku buat dekat screen*

Tak percaya . 

One day ! Kalau dia datang Malaysia , aku nak tengok ketinggian dia dan *betulkan tekak* aku nak usya kenyit-kenyit mata dengan . lols . aku main-main jewww . Kalau aku usya dia dan dia melekat dengan aku . Sapa nak jaga Ricky aku tu ? .....

kasi madu aku jaga , okay jeehh . lols . 

*tengok jam*

Aku kena kemas rumah harini . Jadi sampai sini dulu aku punya cerita . Maaf . ayat tunggang terbalik . Aku pening e.e . Ppyong !

Aku tahu salah sorang dari korang ada benci KPOP . well , just get a life okay dude , babe ?
-sincerely ... i dont care -




1 B2uty(s):

yeolliePOP said...

Eeeeekkk perv! haha jkjk XD ZELO cumeyy <3

Post a Comment