Blog Baru (2010) Pilihan

Photobucket

waa ~ hari ni memang betul2 tak boleh tidur maa ~ hari ni aku jadi burung hantu dekat dalam rumah . == . btw , hari ni aku nak cerita pasal "SI MONTEL HANA NAK JOIN CONTEST BLOG BARU(2010) PILIHAN" .


ghee . first sekali , aku nak berterima kasih dekat HANNA sebab inform kan pasal ni . kalau tak , aku tak tahu langsung . ghee . act , aku join contest ni sebab saja2 jea and bukan sebab pasal cantik or w/e . itu tak ada kena mengena sama sekali . hehe .

okay , first entry aku dilahirkan masa 20 February 2010 . kalau kau tak caya pergi tengok disclaimer aku tu == . kalau kau tak caya juga ! kau pergi tekan link ni . CEPAD TEKAN SINI .
sudah percaya ? bagus2 . hurmm korang nak join juga ka ? boleh2 . tak kira jantina dan sex yea :) . okay click sini , dapat suda ? bagus2 . Join yea :D untuk blog yang dilahirkan pada tahun 2010 jea yang lain jangan nak gatal .


Blog merapu nak join . hehehe . takut jea aku


Photobucket

1 B2uty(s):

Post a Comment