Tempat Pelancongan Idaman

Photobucket

waa ~ cuti cuti ni korang ada jalan pergi luar negara atau bahasa saintifik dia *Oversea* ? ada ? waaa ! best lah korang dapat main snow ! >< . aku ni ah ~ pergi KL jea tiap2 tahun pula tuu ! err . but aku still bersyukur dapat jalan2 release tension at least ! err ><

korang tahu tak tempat pelancongan aku dekat mana ?

bbi rong bbi rong bbi rong .

teeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet

SEOUL dan Paris .

Seoul Korea Pictures, Images and Photos
seoul korea

paris Pictures, Images and Photos
paris france


ohh , tempat pelancongan idaman aku memang tinggi citarasa kan ? ghee . biasa lahh semua orang nak pergi tempat2 gini . betul tak ? ceppad cakap betul ! kalau takk aku tendang otak kau lajuh2 . haha . kidding jea kodd . hurmm , kalau nak pergi tempat gini orang kaya boleh lahh , orang macam aku ni mana sanggup , nak keluar pergi cs pun tak ada duit . ==' . oh ta apa lahh , nanti aku dah besar aku kumpul duit kasi poket penuh duit . aku nak dating sama Dongwoon dekat sana . ghee . kalau harapkan sekarang nak pergi sana memang tumbuh janggut pun tak dapat lahh . hahahaha .

btw , kepada yang pergi seoul tahun ni , hana minta tolong ni , pergi Cube Entertainment cakap Hana suka diaorang :) pfft . hahaha . bodoh2 jea lah permintaan aku ni . pffffft . okay2 hana main2 jea dengan korang . kalau korang still buad juga THANKS *berangan gila*


hurmm ~ aku dengar2 family aku ada bercita2 nak pergi Australia / Bandung / apa kejadah tempat pelik tu ahh ?! lupa akuu . hurmm , hope betul2 lahh pergi aku taknak aku berangan2 taik anjing nanti . ekekekekekeke .




ehh kau pergi tidur esok kena bangun pagii !
:)

Photobucket


Bf baru aku ni :P

malam ni dengar seoul.fm sorang2 . best gila melayan kepala sendiri :)


Photobucket







3 B2uty(s):

윤 하나 ☆ said...

OMG !
My yeobo ^^
Omo omo !
Gi Kwang :D

pocoyolala said...

haha . sorry yoona sebab hana ambil yeobo yoona :D

윤 하나 ☆ said...

Tak pe . Sye amek lah yeobo awk . Dong Woon XP
Bole ? XD

Post a Comment