New Look

Tumblr_lo5zopsays1qcles7o1_500_large

Assalamualaikum and Annyeonghaseyo \bow/


Apa khabar semua ? sihat ke tak , reader ? kalau tak sihat , jangan lupa makan ubat eh . nanti berjangkit dekat aku susah pula . Tak datang sekolah lagi \lmfao/

Okay , seperti yang sedia maklum . Blog aku berubah lagi \senyum kambing/ . Nampakkan perubahan yang ketara ni . Dulu , aku pakai classic template \tak ade gamba nak tunjuk/ . Sekarang aku tukar balik kepada denim \walawala/ . Walaupun nampak blog ini buruk seperti kain buruk dapur aku . Aku tetap dah puas hati dengan apa aku buat \kekeke/

Untuk kepastian korang , aku edit blog ni guna idea aku sendiri okay . Takde nak copy-copy orang punya blog . Kalau ada yang TERsama tu . Maaf okay . Aku jarang blogwalking . So , aku taktahu sama sekali kalau blog KITA tersama ke apa ke . Okay ? Set ? \walaaaaweyhh/


So , malas nak cakap panjang lebar . Aku nak rehatkan diri sekejap . Penat gila okay hari ni . Rasa macam nak tombang je . Ngee ~ Annyeong :)


Currently mood : Fanfiction and Teentop .

Cerita lapuk :
Ada anon ni maki aku dekat Shoutmix kata aku curi pakwe dia . Lalala ~ Dongwoon kah maksud kau ? Sorry , dia untuk semua B2uty okay . So jangan nak perasan sangat

1 B2uty(s):

Faqihah Husni said...

COMEEEYY! Can I ask something? Nama font ka header tuh apaA?

Post a Comment